Onderhoud van uw CV-gasketel.

  • Reiniging van de verbrandingskamer, CV warmtewisselaar brander en waakvlam, etc.
  • Reiniging, controle en indien nodig, het afstellen van de verschillende werkingselementen van het toestel.
  • Controle van alle veiligheidsonderdelen.
  • Het bijvullen van de installatiedruk.
  • Controle voordruk expansievat.

Een regelmatig en correct onderhoud van uw gastoestel draagt bij tot het warmte comfort en de veiligheid van uw woning.

Ook zal dit de levensduur en het rendement van uw verwarmingstoestel aanzienlijk verhogen. Bij GLService heeft u de keuze uit twee aangepaste onderhoudscontracten . Standaard onderhoud of In Time onderhoud. Natuurlijk kan u bij ons ook terecht voor onderhoud zonder contract. Maak hiervoor gerust een afspraak telefonisch op 011253664 of via email.Wij voeren werken uit in de regio Limburg en de Kempen.

Wij bieden u een persoonlijke service om lang en onbezorgd te kunnen genieten van de warmte van uw gasketel.

  • Standaard onderhoud
  • In Time onderhoud 

Standaard onderhoud:

De Standaard onderhoudsovereenkomst voorziet één jaarlijks onderhoud van uw ketel.

Indien er defecte onderdelen dienen vervangen te worden is er een korting van 10% op alle wisselstukken, ook bij herstellingen tijdens de geldigheidsduur van de overeenkomst is er deze korting. De werkuren en vaste kosten worden aangerekend aan het gangbare tarief. Bij koude storingen zal de herstelling zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd met een garantie van 3 werkdagen.

Onderhoud wordt bij voorkeur uitgevoerd tussen april en september. Tijdens het stookseizoen worden aanvragen voor onderhoud niet prioritair behandeld.

In time onderhoud:

De In Time onderhoudsovereenkomst voorziet één jaarlijks onderhoud van uw ketel

Indien er defecte onderdelen dienen vervangen te worden is er een korting van 15% op alle wisselstukken. De werkuren en vaste kosten worden aangerekend aan het gangbare tarief.
Bijkomend hebt u de garantie dat koude storingen die zich gedurende de looptijd van het contract voordoen garanderen wij een herstelling binnen de 48 uur.

Onderhoud wordt bij voorkeur uitgevoerd tussen april en september. Tijdens het stookseizoen worden aanvragen voor onderhoud niet prioritair behandeld.

Indien u nog bijkomende informatie wenst aarzel dan niet mij te contacteren. Bij eventuele problemen kan u steeds rekenen op een correcte en snelle service.

 

Een volledig overzicht van de Vlaamse regelgeving vindt u op www.centraleverwarming.lne.be

Contacteer ons